Klubnyheder

ÅRETS LEDER 2022: BENTE ÆRENLUND

10. oktober 2022, 19.54

Tirsdag d. 31. maj afholdte GOG Håndbolds børneafdeling afslutning for sæsonen 2021-22 i Gudmehallerne. Her var der spisning, taler og kåring af årets spiller på alle holdende. Derudover blev en af bestyrelsens fire priser uddelt, nemlig “årets leder 2022” i GOG Håndbold som blev kontormedarbejder Bente Ærenlund for sit mange årige arbejde for GOG Håndbold.


FOTO: Svejer – Der var velfortjent stående bifald til Bente Ærenlund, da hun fik overrakt årets leder pris

Ved overrækkelsen af prisen holdte bestyrelsesmedlem Frederik Drøscher talen for Bente Ærenlund, som ved et tilfælde var et hallen samme aften til et møde. Talen kan læses herunder


Årets leder, det er en af de fire priser som der er tradition for at uddele ved sæsonafslutningsfesterne. Her kommer man i fint selskab med tidligere vindere, næstformand i GOG Håndbold Stine Winther, bestyrer for Gudmehallernes cafeteria Anette Kildelund, børnetræner Jesper Faaborg Madsen og baby-træner Vibeke Møller.

Men hvordan opnår man så den ”gyldne billet” til titlen og det eftertragtede selskab? Beskrivelsen lyder som følgende, ”Årets leder prisen gives hvert år til en person der har udvist noget ekstra i form af øget medlemstilgang, nyt initiativ til glæde for mange i klubben, eller i det hele taget udvist stor entusiasme for klubben”

Modtageren af ”Årets leder” 2022 passer perfekt ind på beskrivelsen, og det har vedkommende gjort lige siden sin start i klubben. Personen har altid styr på tingene, helt ned til mindste detalje, og det har gavnet alle jer trænere der sidder herinde. Vedkommende har været klar ved telefonen 24/7 for at tage imod jeres henvendelser, tjekket mails på alle tider af døgnet og været klar til at udfylde holdkort hvis det nu lige var glemt. Personen har planlagt kamptidspunkter for sæsonen for hele klubben, og jeg vil våge den påstand at det er lykkes 9/10 gange efter jeres ønsker. Der er så mange opgaver som ”årets leder” har påtaget sig, og klaret til UG, og det ville tage mig hele aftenen at remse dem alle op. Alt dette kan vi kun være taknemmelige for, og det er vi helt ind i hjertet.

Det er mig derfor en fornøjelse at kunne overrække denne pris til en god kollega, ven og arbejdsmakker. ”Årets Leder” i GOG Håndbold 2022, Bente Ærenlund

FOTO: Svejer – Bestyrelsesmedlem Frederik Drøscher holdte talen med afsløringen af Bente Ærenlund som modtager af prisen

De sidste tre af bestyrelsens priser, “Årets Ungdomsspiller”, “Årets Seniorspiller” og “Syberg prisen” overrækkes til Aktivfesten d. 3. juni hvor alle ungdoms- og seniorhold vil deltage.